Siti brojao do pet protiv Zvezdine dece

U okviru prvog kola omladinske Lige šampiona, omladinci Crvene zvezde izgubili su od Mančester sitija rezultatom 5:2.

Izabranici Nenada Milijaša ostavili su sasvim solidan utisak praktično tokom čitavog poluvremena, prvi je zapretio Dikson, a kasnije na drugoj strani šutirao je Mijatović kada je lopta završila pored gola.

Imao je napadač Zvezde dobru priliku i kada je njegov udarac lako ukrotio Grant, a kazna je stigla u 43. minutu. Emilio Lorens je postigao pogodak za svoj tim. Zatim je prošla veza Lorens – Tejlor i u 48. minutu, domaći su vodili sa 2:0.

Dva minuta kasnije, pogodio je i Vilijam Dikson, da bi u 55. minutu Kejn Tejlor direktno iz kornera uspeo da savlada Marinkovića koji je napravio veliku grešku u proceni.

Srpski tim je uspeo da ublaži rezultat golom Jovana Mijatovića u 57. minutu, da bi se nakon toga istakao golman Zvezde Marinković koji je u tri navrata odbranio udarce igrača Sitija.

Mateja Bubanj uspeo je da umanji rezultat na 4:2 u 78. minutu, ali je tri minuta kasnije Džejden postavio konačan rezultat 5:2.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Radnički pred gostovanje Zvezdi: poznato je koliko je teško pobediti na njihovom bazenu

Godinama unazad standardni rivali u nokaut fazi domaćih takmičenja, Crvena zvezda i Radnički, započinju polufinalnu seriju plej-ofa Super lige...

POVEZANE OBJAVE