Bukari nakon Sitija: Već mislimo na Partizan

Fudbaler Crvene zvezde Osman Bukari je postogao pogodak protiv Sitija ali taj gol nije bio dovoljan crveno-belima za pobedu pošto su Građani na kraju slavili rezultatom 3:1.

-Sada treba da se koncetrišemo na derbi, kada stignemo u Beograd da se dobro odmorimo i da mislimo na Partizan, rekao je Bukari posle meča u miks zoni, a zatim se osvrnuo na postignuti pogodak.

-U momentu pomislio da moraju da nam priznaju gol, pritisak je bio ogroman. Gol nam je priznat, ali nažalost smo izgubili.

Zvezdin ofanzivac kaže da se za ovakve utakmice živi i da moraš da budeš spreman da postigneš gol ako se ukaže prilika.

-Sve je moguće u životu, moraš naporno da radiš, kao igrač živiš za ovakve utakmice. Kada sam dao gol, bio sam presrećan, to je bio momenat koji sam čekao, dodao je, a potom se osvrnuo na naredni meč u Ligi šampiona sa ekipom Jang Bojsa na Marakani.

-U sledećoj utakmici moramo da kontrolišemo stvari, jer je domaći teren naša prednost, to su mečevi koje čekamo. Sada se fokusiramo na Partizan, a posle ćemo opet razmišljati o Ligi šampiona, zaključio je Bukari.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

KRAH KAVALIRSA: Samo 10 poena za četvrtinu, Medžik ubedljivo do izjednačenja! (VIDEO)

Košarkaši Orlanda poravnali su na 2-2 protiv Klivlenda u prvoj rundi plej-ofa istočne konferencije NBA lige. Ponovo su bili...

POVEZANE OBJAVE