Lazetić pred Vest Hem: Mi pišemo našu istoriju, da budemo bolji nego sa Bragom

Fudbaleri TSC-a novo poglavlje u istoriji kluba započinju u Londonu, gde će na debiju u grupnoj fazi Lige Evrope igrati protiv Vest Hema.

Biće to prilika da ekipa Žarka Lazetića odmeri snage sa prošlosezonskim osvajačem Lige Konferencija.

Čestitam Vest Hemu veliki uspeh. Čast nam je i privilegija da smo gosti ovakvom klubu. Veliki je ovo izazov, a sa druge strane i obaveza da budemo na najboljem mogućem nivou. Znamo kakva je istorija našeg rivala, oseti se to i kad dolazite na stadion. Mi tek pišemo našu istoriju, videćemo u kojoj meri možemo da se takmičimo sa klubom kakav je Vest Hem, rekao je Lazetić.

On je uporedio engleski tim sa Bragom, od kojeg je TSC ispao u kvalifikacijama za Ligu šampiona.

Vest Hem je, slažem se, individualno bolji. U poređenju možemo da kažemo ko je bolji, a ne slabiji. Braga voli posed, dobro je ofanzivno organizovana. Vest Hem igra jaku Premijer ligu Engleske, gde se ne diči posedom, nego je više direktan u igri. Verujem da sam uspeo da prenesem igračima gde smo grešili i trebalo da budemo bolji protiv Brage, rekao je trener ekipe iz Bačke Topole.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

UZBUNA U CRNO-BELOM TABORU: Hitan sastanak u Partizanu!?

Nakon poraza od TSC-a 2:1 u 32. kolu Superlige Srbije sastaće se Upravni odbor FK Partizan, javlja MaxBet Sport.  Kako javlja...

POVEZANE OBJAVE