PO KRATKOM POSTUPKU: Dobili sedam komada od Rome pa otpustili mladog trenera i vratili dobro poznato lice

Italijanski prvoligaš Empoli uručio je otkaz treneru Paolu Zanetiju. Ova odluka je stigla nakon debakla (0:7) na gostovanju kod Rome u 4. kolu Serije A.

Empoli se nalazi na začelju Serije A bez osvojenog boda u četiri susreta. U četiri susreta nove sezone Empoli nije postigao gol, a primio ih je čak 12.

Zaneti je na funkciju glavnog trenera prve ekipe stigao na početku prošle sezone, u kojoj se Empoli uspešno zadržao među elitom osvojivši zadovoljavajuće 14. mesto

Pre nego što je preuzeo Empoli, 40-godišnji Zaneti je s Venecijom izborio plasman u Seriju A, ali je u proleće 2022. nakon serije od osam poraza dobio otkaz. Venecija je uprkos tome izgubila prvoligaški status.

Prema pisanju apeninskih medija, na klupu Empolija opet seda Aurelio Andreazoli, kojeg je Zaneti zamenio kao trener prve ekipe.

Andreazoliju će to biti već četvrti trenerski mandat, a prvi susret trebao bi voditi u nedelju u 5. kolu protiv prvoplasiranog Intera pred domaćim navijačima.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Pol Džordž je slobodan agent, dva tima se bore za potpis

Los Anđeles Klipersi igraju vrlo zanimljivu plej-of seriju protiv Dalasa, a predvodnik ekipe iz Kalifornije je Pol Džordž. U četiri...

POVEZANE OBJAVE