Rodri otkrio Glazerovu slabu tačku

Mančester siti je nakon preokreta savladao Crvenu zvezdu rezultatom 3:1, a vezista Mančester sitija Rodri bio je ponosan na svoj tim.

-Vrlo sam srećan nastupom ekipe. To je deo fudbala, dobro su se branili, dobro igrali iza lopte. Trebalo je da postignemo gol, ali nismo paničili i to je vrlo bitno. Mnogo je važno da pokušavate iznova i iznova i rezultat će doći, rekao je Rodri i dodao:

-Nije velika tajna da nekada bude malo panike i tenzije u svlačionici kada rezultat nije dobar. Treba biti smireniji, to je način na koji Pep funkcioniše, to je ono na šta nam je odmah sugerisao. Tražio je od nas da budemo bolji u završnoj trećini.

Za kraj je otkrio i da mu je rezervni golman Ortega na poluvremenu skrenuo pažnju na, kako je rekao, slabu tačku golmana Zvezde Omrija Glazera.

-Ponekad nije neophodno da šutirate snažno. Stefan Ortega mi je na poluvremenu rekao da njihov golman mnogo bolje brani visoke lopte i da nije toliko dobar na niskim ili kada idu u ugao. To je bio dobar savet, zaključio je Rodri.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

NBA LIGA: MVP kandidat Šaj briljirao, Oklahoma nadomak pobede u seriji (VIDEO)

Košarkaši Oklahome nastavili su sa odličnim partijama i u postsezoni NBA lige. Večeras su poveli sa 3:0 u prvoj rundi...

POVEZANE OBJAVE