Panter o ostanku u Partizanu: Evo šta je izjavio kapiten crno-belih

Jedan od najboljih igrača Evrolige i kapiten Partizana Kevin Panter bio je na pragu odlaska iz Partizana.

Dugo se spekulisalo oko njegove budućnosti, gde će nastaviti karijeru, pominjali su se brojni klubovi, a najbliži po medijima je bio Barseloni. Ipak kapiten je odlučio kapitenski da ostane veran Partizanu, ali odluka ni malo nije bila laka.

-Nisam spavao, bukvalno nisam spavao četiri ili pet dana zaredom. Nisam jeo, izgubio sam apetit od stresa, od telefonskih poziva. Od jutra do mraka. Hteo sam da donesem odluku koja je najbolja za mene, svi me kontaktiraju, svi mi pričaju neku svoju priču, a ja se borim da sve to isključim da budem sam sa svojim mislima, da sam donesem odluku zbog koje ću ja lično da budem zadovoljan, izjavio je Panter u intervjuu za “Mozzart Sport” i dodao:

-Legnem oko 11 uveče i budim se već oko dva iza ponoći jer krenu pozivi i posle toga ne spavam. To je to, spavao sam tri sata i morao sam da budem spreman za telefonske razgovore koji mogu da mi odluče dalji tok života. Trajalo je to nedelju dana i to je toliko psihički bilo teško i stresno da ne mogu da objasnim. Nikada u karijeri pre ovoga nisam bio u sličnoj situaciji i nadam se da više takve dane neću proživljavati jer je baš bilo previše“, dodao je Panter u razgovoru za pomenuti portal.

Na kraju je doneo konačnu odluku na radost svih navijača Partizana.

-Ne mogu da kažem da sam prelomio u ’minut do 12’. Možda je tako izgledalo sa strane, ali definitivno je vreme otkucavalo što se mene tiče, jednostavno na kraju sam morao da prelomim. Osetio sam da sat otkucava… Možda je ludo što ću ovo da kažem, ali na kraju sam poslušao šta mi je srce reklo. Stvarno je tako bilo. Sećam se da sam prelomio u ponoć. Poslao sam poruku agentu, odmah je usledio njegov poziv sa pitanjem da li sam siguran, samo su mu rekao da sam siguran i to je bilo to. Tako se završilo, zaključio je Panter.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

POSLE KRUNISANJA ZA ŠAMPIONE: Crveni Torina ih pokrenuo, Inter siguran na Meaci! (VIDEO)

Fudbaleri Intera savladali su Torino sa 2:0 u 34. kolu Serije A. I to pred svojim navijačima, u prvom...

POVEZANE OBJAVE