Pešić pogodio čim je ušao: Čuka poražena od Stankovićevog Ferencvaroša (VIDEO)

U prvom kolu UEFA Lige konferencije, fudbaleri Čukaričkog su poraženi u Mađarskoj od Ferencvaroša rezultatom 3:1.

Brđani su poveli u 27. minutu meča kada je Nikčević centrirao u kazneni prostor za Đorđa Ivanovića koji je preciznim šutem pogodio mrežu gola Ferencvaroša za 0:1.

U 44. minutu je došlo do izjednačenja,ponovo je Đorđe Ivanović bio u glavnoj ulozi skrivio je penal, odgurnuo je brzonogog Ovusua u kaznenom prostoru i arbitar je pokazao na penal. Dugo se čekala potvrda iz VAR sobe, da bi na kraju Barnabas Varga realizovao najstrošu kaznu i izjednačio rezultat – 1:1.

Ipak nije mnogo prošlo, a domaći su stigli do novog gola. Ovusu je posle kornera, sa ivice kaznenog prostora uputio precizan udarac koji je završio u gornjem levom uglu gola Samurovića sa 2:1.

U drugom poluvremenu domaći su bili agresivniji što im se isplatilo u 79. minutu kada je gol postigao Aleksandar Pešić. Do kraja meča, Čukarički se branio, mađarski klub je bio agresivniji, a na kraju meča rezultat je ostao 3:1.

U narednom kolu Čukarički će dočekati ekipu Genka, dok će u Firenci gostovati Ferencvaroš. Utakmice su na programu 5. oktobra.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Evroliga kaznila Fenerbahče

Košarkaški klub Fenerbahče kažnjen je sa 30.000 evra zbog upada navijača posle četvrte utakmice četvrtfinalne serije Evrolige. Navijači turskog tima...

POVEZANE OBJAVE