TSC ipak ostao bez snage: Vest Hem ubedljiv nakon preokreta (VIDEO)

U prvom kolu Lige Evrope, fudbaleri TSC-a poraženi su nakon preokreta od ekipe Vest Hema rezultatom 3:1. Prvo poluvreme je završeno rezultatom 0:0, ali utisak je da su domaći konstantno bili u naletu, a ekipa iz Bačke Topole je uspela da se odbrani.

U 39. minutu TSC stiže i do svog prvog kornera na ovoj utakmici, a domaćin je do tada već izveo šest. Ipak, gol Vest Hema nije bio ugrožen posle tog kornera, osim što su fudbaleri iz Bačke Topole uspeli da bar još minut drže loptu na protivničkoj polovini.

Na startu drugog poluvremena, srpski tim je postigao pogodak. Ogbona je napravio veliku grešku, a Petar Stanić mu ukrao loptu i pogodio za vođstvo srpskog predstavnika.

Nastavio je TSC hrabro i u nastavku, Vest Hem se mučio da probije defanzivni blok TSC-a. Ipak ekipa iz Bačke Topole je izdržala sve do 66. minuta kada je autogolom Nemanje Petrovića Vest Hem je izjednačio.

Samo pet minuta kasnije došlo je do potpunog preokreta, novi gol za domaće, a strelac je bio Mohamed Kudus nakon kornera.

Raspala se u nastavku igra TSC-a, domaći su postigli još jedan pogodak, a strelac je bio Souček što je bio i konačan rezultat meča 3:1.

 

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Milojević nakon remija: Evo šta je izjavio trener Zvezde

Fudbaleri Vojvodine i Zvezde odigrali su nerešeno u Novom Sadu u okviru 32. kola Superlige Srbije, a rezultat...

POVEZANE OBJAVE