ZANIMLJIVO RAZMIŠLJANJE: Inzagi ‘kao iz topa’ ispalio komentar koji je mnoge šokirao

Prošlosezonski finalista Lige šampiona Inter Milan novu sezonu je otvorio pomalo neočekivanim remijem protiv Real Sociedada 1:1 u prvom kolu grupe D.

Po završetku susreta održana je konferencija na kojoj se obratio trener Intera Simone Inzagi s nekoliko zanimljivih odgovora.

-Slažem se da nismo bili pravi, dobro smo držali utakmicu u određenom periodu protiv vrlo dobrog protivnika. Znali smo to, bili smo spremni, ali nismo imali uobičajen pristup, primili smo pogodak, onda smo imali sreće u još par situacija. Takođe, zahvaljujući Zomeru u nekim situacijama nismo primili i drugi gol. Imao sam osećaj da smo čak mogli i pobediti na kraju, ali to bi verojatno bilo previše, kazao je Inzagi.

Marko Arnautović i Kristjan Aslani su igrači milanskog kluba koji su dobili najlošiju ocenu za nastup, Inzagi se i toga dotaknuo.

-Mislim da se ne možemo zaustaviti na nekoliko elemenata i komentartisati samo dva igrača, kompletan Inter je trebao bolje, uključujući i mene. Moramo čestitati protivniku, Real Sociedad je sjajna ekipa.

Na kraju ekonferencije Inzagi se i požalio na grupu.

Ne znam kako ste vi protumačili i zaključili da smo mi favoriti, ali ova ekipa je vrlo jaka, usuđujem se reći i najjača ove sezone. Videli ste da je Sosiedad sjajna ekipa, Salzburg godinama igra Evropu, a Benfica svi znamo, svake su godine kvalitetni, poručio je Inzagi na kraju obraćanja medijima i brojne ostavio zatečene poslednjom izjavom.

U drugom kolu Inter će pred svojim navijačima odmeriti snage s Benfikom koja je u prvom kolu iznenađujuće poražena od Salzburga 0:2.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

NBA LIGA: MVP kandidat Šaj briljirao, Oklahoma nadomak pobede u seriji (VIDEO)

Košarkaši Oklahome nastavili su sa odličnim partijama i u postsezoni NBA lige. Večeras su poveli sa 3:0 u prvoj rundi...

POVEZANE OBJAVE