KAO GROM IZ VEDRA NEBA: Jedan od najboljih golmana sveta se povlači?!

Erik Ten Hag doneo je ovog leta radikalnu odluku i odlučio da više ne računa na Davida De Heu, decenijskog golmana Mančester Junajteda.

Na njegovo mesto je posle dugih pregovora u velikom transferu angažovan Andre Onana iz Intera, pošto je holandski trener želeo golmana koji je spretniji sa loptom u nogama.

To bi na kraju, kako ekskluzivno javlja novinar Džejmi Džekson, moglo da dovede i do povlačenja iz fudbala španskog čuvara mreže.

De Hea ne uspeva da pronađe adekvatan klub nakon rastanka sa Junajtedom. Pominjao se ranije Bajern, gde bi međutim bio rezerva Manuelu Nojeru, a poslednjih dana se činilo da je nadomak Betisa.

Ipak, izgleda da Španac ne želi da prihvati iole lošije mesto na fudbalskoj mapi. Prema navedenom izvoru, on će završiti karijeru ukoliko ne pronađe angažman u nekom od najvećih klubova čiji bi gol redovno čuvao.

De Hea je bio retka svetla tačka u ekipi Junajteda poslednjih godina, mada će prethodna sezona ostati upamćena i po velikim kiksevima protiv Sevilje u Ligi Evrope.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Bivši fudbaler Zvezde het-trikom vodi tim ka tituli (VIDEO)

Veoma uzbudljiva šampionska trka vodi se u fudbalskom prvenstvu Crne Gore, gde je Dečić nedavno došao do prednosti, koju...

POVEZANE OBJAVE