Lazetić nakon poraza: Imali smo dobru priliku da napravimo nešto više

Fudbaleri TSC-a poraženi su od Vest Hema rezultatom 3:1 u prvom kolu grupe A Liga Evrope.

Nakon utakmice svoje utiske izneo je trener TSC-a Žarko Lazetić.

– Razočaran sam sigurno porazom. Bez obzira na utakmicu, igra se 11 na 11. Imali smo dobru priliku da napravimo nešto više i propustili smo je. Ovaj dečko Vord-Praus stavlja loptu gde god on poželi. U prvom poluvremenu smo to uspeli da zaustavimo. Izašli smo sa nešto nižom postavom, jer smo hteli da budemo agresivniji. Kada smo dali gol, prvo što sam pomislio je bilo da smo rano dali gol. Sve što smo želeli jeste da ne igraju Vord-Praus, Paketa i Antonio. Dvojica su bili starteri, Antonio je ušao na kraju i to je na kraju presudilo. Vidim da su svi ozareni, a ja sam razočaran, rekao je Lazetić u nakon meča i dodao:

– Protiv Brage nismo se adaptirali na ovakav nivo, sada smo se bolje pripremili. Bili smo blizu, šutnuli smo 10 puta na gol. Naravno, šutnuo je i Vest Hem, to je bilo i očekivano. Imali smo i kadrovskih problema Čalušić nije igrao. Sada smo razočarani, osećamo da smo mogli više od ovoga.

U narednom kolu TSC dočekuje Olimpijakos, dok Frajburg na svom terenu čeka Vest Hem.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

JEDNO IME MANJE: Ragnik odbio Bajern, ostaje veran reprezentaciji!

Fudbaleri Bajerna u prvom duelu polufinala Lige šampiona remizirali su 2:2 sa Real Madridom. U Nemačkoj su izgubili titulu i...

POVEZANE OBJAVE