OVO JE PLAN: Mesi otkrio šta bi voleo da radi nakon fudbalske karijere

Najbolji fudbaler svih vremene Lionel Mesi u svojoj karijeri osvojio je sve što se može osvojiti, oborio je mnoge rekorde i ispisao istoriju fudbala.

Svoju karijeru i svoje najbolje dane proveo je u Barseloni, nakon čega je igrao za PSŽ, da bi ovog leta prešao u Inter iz Majamija. U opširnom intervjuu za argentinski medij Olga, Mesi je govorio o raznim zanimljivim temama.

Majstor fudbala je otkrio kako provodi dane u  Majamiju?

-Ustajemo u sedam sa decom, doruškujemo i ponekad ih odvezem u školu. Jedu tost, čokoladu… Posle idem u klub, tamo svako ima svoj raspored, postoje i kazne. Treniramo i vratim se u jedan, kada jedem i posle toga odspavam. Nakon toga često gledamo neku seriju ili film, provedemo vreme sa decom i posle toga ponovo treniram“.

Navijačima je otkrio i svoje planove posle završetka igračke karijere.

-Fudbal jeste moj posao, ali imam sreću da radim ono što volim. Iako imam obaveze i ciljeve, još uvek uživam u tome što radim. Šta ću raditi nakon karijere? Ne znam, voleo bih da budem sportski direktor ili da radim sa decom i učim ih, rekao je najbolji fudbaler svih vremena.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

OBELEŽIO TREĆU RUNDU PO EVROLIGE: Košarkaš Makabija MVP

Nakon trećih utakmica u plej-ofu Evrolige, poznato je da je Real Madrid prvi učesnik F4 u Berlinu. Večeras priliku da...

POVEZANE OBJAVE