NAJGORI START U ISTORIJI: Crna serija srpskih klubova u Evropi ove sezone

Srprski predstavnici u Evropi veoma loše su počeli ovu sezonu. Prvi put je Srbija imala pet timova u evropskim takmičenjima, a sada su ostala tri.

Partizan i Vojvodina svoju avanturu završili su u kvalifikacijama, dok Crvena zvezda, TSC i Čukarički igraju u grupnim fazama LŠ, LE i LK. Srpski predstavnici su odigrali 13 utakmica, gde su zabeležili jednu pobedu i čak 12 poraza. Jedini trijumf ostvario je Partizan kod kuće protiv Sabaha iz Azerbejdžana, kada je prošao u poslednji krug kvalifikacija za LK.

Od Vojvodine je bio bolji Apoel u oba meča, Čukarički je poražen od Olimpijakosa i TSC od Brage. Grupnu fazu su Zvezda, TSC i Čukarički počeli porazima, od Sitija, Vest Hema i Ferencvaroša.

Sada je razlika između Srbije koja je na 13. mestu i Ukrajine koja je na 18. mestu samo bod i po, a Srbija je jedina zemlja koja se nalazi u top 20, a ništa nije dobila ove nedelje.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

NEDOVOLJAN TRIPL DABL JOKIĆA: Lejkersi prekinuli crni niz protiv Denvera! (VIDEO)

Košarkaši Denvera nisu uspeli da iskoriste prvu meč loptu za plasman u polufinale zapadne konferencije. Lejkersi su posle 11 uzastopnih...

POVEZANE OBJAVE