Juve poražen, Vlahović propustio priliku da dostigne Del Pjera i Trezegea (VIDEO)

Fudbaleri Juventusa poraženi su na gostovanju Sasuolu u 5. kolu Serije a sa 4-2, a srpski reprezentativac Dušan Vlahović propustio je šansu da stane uz rame sa legendama kluba Alesandrom Del Pjerom i Davide Trezegeom.

Domaćin je vodio na poluvremenu golovima Lorijentea u 12. i Berardija u 41. minutu, dok je jedini zatresao mrežu Sasuola Matijas Vina autogolom u 21. minutu.

Jedini strelac u ekipi Juventusa bio je Federiko Kjeza u 78. minutu, kada je poravnao na 2-2. Međutim, Pinamonti je vratio prednosti domaćima u 82. inutu, dok je Federiko Gati “uzvraitio uslugu” autogolom u zaustavnom vremenu za konačnih 4-2.

Vlahović je igrao do 76. minuta, kada ga je zamenio Kejn, a baš tada je sve krenulo nizbrdo za Staru Damu. Tako je propustio priliku da dostigne legendarni tandem Juventusa Alesandra Del Pjera i Davida Trezegea, koji su svojeremeno postizali po 6 golova u prvih pet kola Serije A.

Del Pjero je to učinio u sezoni 2002/03, a Trezege u povratničkoj sezoni 2007/08, nakon što su se vratili iz Serije B posle izbacivanja zbog Kalčopolija.

Vlahović je u prva četiri kola postigao isto toliko golova ove sezone u Seriji A, ali je na tome i ostao, pošto se danas nije upisao u strelce.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Pol Džordž je slobodan agent, dva tima se bore za potpis

Los Anđeles Klipersi igraju vrlo zanimljivu plej-of seriju protiv Dalasa, a predvodnik ekipe iz Kalifornije je Pol Džordž. U četiri...

POVEZANE OBJAVE