SUPERLIGA: Euforija Pazaraca stopirana u Lučanima, Voša do preokreta u zaustavnom vremenu (VIDEO)

Novi Pazar je u završnici prelaznog roka angažovao bivšeg srpskog reprezentativca Adema Ljajića, doveo dvojicu igrača na pozajmicu iz bratskog Fenerbahčea, a u međuvremenu je konačno stigao i bivši prvotimac Partizana Sejduba Suma.

Ipak, euforija ovog kluba, koji je bio hit i prethodne sezone u ovom periodu, stišana je u Lučanima, gde su poraženi u 8. kolu Superlige sa 2-0.

Oba gola za domaćina postigao je nigerijski internacionalac Patrik Frajdej u prvom poluvremenu. Prvo je bio precizan sa penala u 14. minutu, a potom i u 39, kada je postavio i konačan rezultat.

Mladost je odlična na startu nove sezone i sa 14 sakupljenih bodova se nalazi na 4. poziciji tabele, dok su Pazarci na 10. mestu sa 10 bodova.

Zanimljiv okršaj viđen je u Novom Sadu, gde je domaća Vojvodina na stadionu “Karađorđe” bila bolja od Javora posle preokreta sa 2-1.

Gosti su vodili na poluvremenu zahvaljujući pogotku internacionalca iz Gane Ibrahima Tanka u 30. minutu.

Ipak, radost domaćim navijačima doneli su Stefan Vukić i Asmir Kajević u zaustavnom vremenu, gde je pritom Kajević bi precizan sa penala u 9. minutu nadoknade.

Vojvodina je sada 8. na tabeli sa 11 osvojenih bodova, dok je Javor na 12. poziciji sa tri boda manje.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Srbija na korak od novog predstavnika u ABA ligi posle “čuda”! (VIDEO)

Košarkaši Vojvodine plasirali su se u finale ABA 2 lige pošto su uspeli da nadoknade zaostatak od čak 18...

POVEZANE OBJAVE