Zahid pred derbi: Ćutimo i radimo

U okviru osmog kola Superlige Srbije, fudbaleri Partizana pobedili su juče u gostima Železničar sa 2:1. Partizan je do pobede stigao u 82. minutu preciznim udarcem Zahida sa 10 metara, a nakon asistencije Nikolića.

Norvežanin pakistanskog porekla ušao je igru i promenio tok meča, a sasvim zasluženo je poneo epitet junaka Partizana. On je izneo utiske nakon meča.

Nije lako igrati na ovakvom terenu, veštačka trava, suv je teren. Nisu to izgovori, jednostavno znali smo da će biti teška utakmica. Mi smo naš posao odradili. Oni su imali penal i sem toga nisu stvorili šansu, dok smo ih mi imali puno. Mogli smo da postignemo još golova, ali srećni smo zbog pobede. To je najvažnije! Moraš da pobeđuješ u ovakvim utakmicama ako želiš da završiš na vrhu tabele. Sve se svodi na to da nastavimo da radimo, da se borimo i nadam se da ćemo imati manje stresne utakmice u budućnosti, rekao je Zahid koji je otkrio kako se ekipa priprema za Večiti derbi koji je na programu u sredu.

-Ćutimo i radimo. Derbi je derbi, biće teška utakmica. Biće puno borbe na terenu, moraćemo da damo sve od sebe i verujem da ćemo biti bolji tim i pobediti. Jedva čekam da osetim atmosferu derbija. Igrao sam ih puno do sada, znam šta on nosi sa sobom. Večiti derbi nije poznat samo u Srbiji i na Balkanu već u celom svetu. Verujem da ćemo dati sve od sebe i pobediti, istakao je on i zahvalio se navijačima na podršci.

-Svi su mi po dolasku govorili kakve navijače Partizan ima i da je takva podrška nešto što je na derbijima retko viđeno na Balkanu i Evropi! Zaista želim da ispune stadion i da nas, na terenu, prožme njihova energija. Hvala im na podršci u Pančevu.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

POSLE IZGUBLJENOG PEHARA: Partizan ostaje bez trenera, poznat naslednik Janića?

Odbojkaši Crvene zvezde osvojili su titulu prvaka Srbije pobedom od 3:0 u majstorici protiv Partizana. Crno-beli tako nisu uspeli da...

POVEZANE OBJAVE