BIVŠI TRENER JUNAJTEDA PRIZNAO DA JE RONALDO BIO GREŠKA: Otkrio koga je sve želeo na Old Trafordu

Kristijano Ronaldo se leta 2021. godine vratio u Mančester Junajted u završnici prelaznog roka uz veliku euforiju, pošto je “ispred nosa” uzet gradskom rivalu Sitiju.

Ipak, ova epizoda se nepunih godinu i po dana kasnije završila veoma neslavno. Ronaldo je pred Svetsko prvenstvo u Kataru otvoreno kritikovao saigrače, trenere i ljude iz uprave kluba sa Old Traforda, nakon čega je otpušten.

Pošto ga niko u Evropi nije želeo, završio je u Al Naseru iz Saudijske Arabije, a Junajtedu je “svanulo” u drugom delu sezone.

Bivši trener Junajteda i igračka legenda kluba Ole Gunar Solskjer istakao je da je povratak Portugalca bio greška.

To je bilo teško odbiti i mislili smo da moramo da prihvatimo tu odluku, ali ispostavilo se da je bila pogrešna. Osećaj je bio dobar kada je Ronaldo došao. On je posle potpisa ugovora sa Mančester junajtedom postigao dva gola protiv Njukasla. Old traford se tresao. Ronaldo je tada i dalje bio jedan od najboljih igrača na svetu, izgledao je snažno. Međutim, onda su stvari krenule po zlu, ocenio je Norvežanin za britanski “Atletik”.

On je istakao i koje su mu neostvarene želje iz trenerskog mandata na Old Trafordu.

Rekao sam odmah da kupimo Erlinga Halanda, pre nego što je zaigrao za Salcburg i Deklana Rajsa. Oni nas tada ne bi mnogo koštali. Pričali smo o Moizesu Kaisedu, hteli smo i Džuda Belingema. Želeo sam i Harija Kejna, ali klub nije imao dovoljno novca posle krize, koju je prouzrokovala korona, otkrio je Solskjer.

Junajtedu ove sezone ponovo ne ide najbolje, ali je sinoć uspeo da upiše pobedu.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

UBEDLJIVA POBEDA: Porto posle 40 godina dobio novog predsednika!

Fudbaleri Porta ove sezone neće osvojiti titulu prvaka države. Večeras igraju derbi sa Sportingom koji će osvojiti izvesno taj trofej. Nakon...

POVEZANE OBJAVE