Partizan dozvolio seriju 18-0 i izgubio od Bajerna u meču za treće mesto u Atini

Košarkaši Partizana poraženi su u meču za treće mesto na memorijalnom turniru Pavlos Janakopulos u Atini, pošto je bolji bio Bajern sa 99-95.

Crno-beli su vodili većim delom meča. Već na startu su stekli osam poena prednosti, ali su Bavarci do kraja perioda uspeli da istope razliku, kada je bilo 22-22.

Srpski tm je opet zaigrao bolje u drugoj deonici, koju je dobio sa 29-24 iako je imao i dvocifrenu razliku na svom kontu, kada je posle serije od 10 uzastopnih poena vodio sa 43-33. Posle serije od 6 poena u trećem periodu dostignuta je i najveća razlika na utakmici (72-60), ali je sastav Željka Obradovića dozvolio da do isteka trećeg perioda ne ubaci nijedan, a primi čak 14 poena, odnosno veliki preokret, pošto je nemački tim vodio sa 74-72 na ulasku u poslednji deo utakmice.

Na startu poslednje četvrtine tim Pabla Lasa je uvećao na +6 (78-72), i potom održavao neko vreme razliku na tom nivou, ali nije uspeo da to učini do kraja. Partizan je preokrenuo u završnici na 93-92. Ipak, Bavarci su odbili ovaj nalet i slavili na kraju.

Najbolji igrač susreta bio je Edvards sa 20 ubačenih poena, uz sjajan šut za tri poena 5/7. Obst je dodao 16 poena, dok je Bonga zabeležio dabl-dabl učinak sa 11 poena i 10 uhvaćenih lopti.

U Partizanu je Naneli ubacio 20 poena, Kaminski je upisao 15, a Smailagić dva poena manje.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

UZBUNA U CRNO-BELOM TABORU: Hitan sastanak u Partizanu!?

Nakon poraza od TSC-a 2:1 u 32. kolu Superlige Srbije sastaće se Upravni odbor FK Partizan, javlja MaxBet Sport.  Kako javlja...

POVEZANE OBJAVE