PL: Prštalo u derbiju Severnog Londona, novi poraz Čelsija, Vest Hem neuspešan nakon pobede nad TSC-om

Danas su završene četiri utakmice 6. kola Premijer lige, a zvanje najzanimljivijeg okršaja opravdao je derbi severnog Londona između Arsenala i Totenhema. Na Emirejtsu je završeno bez pobednika, rezultatom 2-2.

Kristijan Romero je autogolom doneo prednost domaćinu u 26. minutu, da bi Hjeun-Mong Son u završnici poluvremena poravnao rezultat.

Bukajo Saka je bio siguran sa penala u 54. minutu, tako vrativši vođstvo Tobdžijama, da bi Južnokorejac svojim drugim golom ponovo izjednačio, ali ispostavilo se da je i postavio konačan rezultat.

Brajton je na svom stadionu nastavio sa dobrim partijama, makar u domaćim okvirima. Posle pobeda nad favorizovanim Njukaslom i Mančester Junajtedom, danas su sa 3-1 savladali Bornmut.

Zanimljivo je da su gosti poveli golom Dominika Solanke u 26. minutu, a da je i drugi gol u prvom poluvremenu postigao igrač Bornmuta, ali je Miloš Kerkez ovog puta ubacio loptu u mrežu svog tima, pa je na polovini utakmice bilo nerešeno.

Tek što su se igrači vratili na teren, Kaoru Mitoma je doneo prvu prednost Brajtonu, da bi u 77. minutu isti igrač postavio i konačan rezultat.

Čelsi nastavlja sa lošim izdanjima, nakon poraza od Notingem Froresta i remija bez golova sa Bornmutom. Sada je na Stamford Bridžu izgubio od Aston Vile minimalnim retultatom 1-0.

Odlučujući pogodak postigao je Oli Votkins u 73. minutu utakmice, a od 58. minuta Vila je igrala sa igračem više posle crvenog kartona koji je dobio mladi Francuz Malo Gusto.

Vest Hem je u četvrtak na startu Lige Evrope preokretom došao do pobede nad TSC-om, a ovom puta je istim rezultatom poražen od Liverpula na Enfildu.

Salah je postigao vodeći gol u 16. minutu sa bele tačke, da bi Džerod Boven poravnao na 1-1 u 42. minutu.

U drugom poluvremenu su duel rešili Darvin Nunjez i Diogo Žota golovima u 60. i 85. minutu.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Duljaj: Nisu to sitne greške, to su velike greške

U okviru 32. kola Superlige Srbije fudbaleri Partizana su na svom terenu izgubili od TSC-a rezultatom 2:1. Nakon poraza svoje...

POVEZANE OBJAVE