HRVAT OTVORENO O RADONJIĆU: Mora se prihvatiti takav kakav jeste

Fudbaleri Torina odigrali su sinoć nerešeno na Olimpiku protiv Rome u sklopu 5. kola Serije A, a za jedini, izjednačujući pogodak domaćina asistent je bio srpski reprezentativac Ivan Ilić.

Ilić se od dolaska u zimskom prelaznom roku pokazao kao dostojna zamena za zemljaka Sašu Lukića, pa je ponovo oformio srpski trio sa nezamenjivim Vanjom Milinković-Savićem i Nemanjom Radonjićem.

Upravo poslednjepomenuti izaziva najveću pažnju, iz raznoraznih razloga. Tokom prethodne sezone je došao u sukob sa trenerom Juriće, pa ga nije bilo u timu, ali je izgleda hrvatski stručnjak shvatio na koji način je najbolje ukrotiti njegov temperament. To mu se vratilo odmah odličnim igrama našeg reprezentativca.

Radonjić je sinoć igrao protiv Vučice do 55. minuta, kao deo startne postave, dok je prethodno sa dva gola bio najzaslužniji za pobedu protiv Salernitane.

Pred jučerašnji duel o Radonjiću je potpuno otvoreno govorio trener Bikova Ivan Jurić, komentarišući mogućnost povlačenje Srbina na poziciju ving-beka.

Radonjić se mora prihvatiti takvim kakav jeste. Kada trenira postaje uzbuđen, dribla, igra. Onda stavim Đišija ispred njega i on se zaledi. Kada se suočava sa jakim protivnicima on ima problem. Voleo bih da igra više, ali on to ne želi jer to ne poboljšava njegove karakteristike, pa ide u širinu. Za razliku od Brekala koji se slaže sa tim, on ima tendenciju da se izoluje iz meča i onda se razljuti, smatra Hrvat.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Vojvodina i Zvezda remizirali u Novom Sadu, dobra partija Mimovića (VIDEO)

Fudbaleri crvene zvezde i Vojvodine remizirali su bez golova (0-0) u Novom Sadu, u utakmici 32. kola Superlige, odnosno...

POVEZANE OBJAVE