Evroliga veruje u košarkaša Partizana: Ušao je u konkurenciju za nagradu

Mladi košarkaš Partizana Tristan Vukčević nalazi se na listi kandidata za nagradu “Zvezda u usponu” Evrolige.

Eltino takmičenje objavilo je listu od 10 kandidata za nagradu Zvezda u usponu, a na njoj se nalazi i jedno ime iz redova “večitih”. U pitanju je Tristan Vukčević  koji je letos odabran kao 42. pik u NBA ligi od strane Vašingtona. Evroliga je u tekstu najavila da bi Vukčević trebao da dobije veću ulogu i minutažu, s obzorom da je ovo njegova druga sezona u klubu.

– Vukčeviću je ovo druga godina u Evroligi, igra na poziciji krilnog centra i može da širi teren zahvaljujući sjajnom šutu i dobroj radnoj etici. Sa dodatkom fizikalija trebalo bi da igra više i da ima veću ulogu u timu Željka Obradovića naredne sezone, stoji na sajtu Evrolige.

Pored njega u konkurenciji se nalaze sledeći igračii: Kalifa Diop (Baskonija), Džejms Nađi (Barselona), Gabrijele Proćida (Alba), Eli Ndiaj (Real Madrid), Noam Jakov (Asvel), Metju Stracel (Monako), Hugo Gonzales (Real) i Elefterios Mancukas (Panatinaikos).

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

UZBUNA U CRNO-BELOM TABORU: Hitan sastanak u Partizanu!?

Nakon poraza od TSC-a 2:1 u 32. kolu Superlige Srbije sastaće se Upravni odbor FK Partizan, javlja MaxBet Sport.  Kako javlja...

POVEZANE OBJAVE