IZ FENERA SE OGLASILI POVODOM MADARA: Itudis zvao Obradovića, pomenut i Bjelica

Partizan je ovog leta zadržao veći deo okosnice tima iz prethodne sezone, ali je posebno zaboleo rastanak sa jednim od najtalentovanijih košarkaša Evrope Jamom Madarom.

Izraelac je prešao u Fenerbahče uz mnogo kontroverzi, zbog čega su crno-beli prekinuli saradnju sa menadžerom Miškom Ražnatovićem.

Nakon mnogo vremena ovim ovodom su se oglasili i iz Fenera, preko generalnog direktora Derja Janije.

Madar je imao određeni proces u ugovoru sa svojim klubom. Nama je ponuđen kao slobodan igrač. Naš trener Itudis direktno je kontaktirao Željka Obradovića. Nismo uradili ništa nelegalno. Dodali smo u naš tim slobodnog igrača, otkrio je funkcioner turskog kluba, pa potom govorio o urađenom u ovom prelaznom roku, dotakavši se i statusa Nika Kalatesa, kog se trener Itudis u jednom momentu odrekao.

Dodali smo pojačanja koja su nam bila potrebna. U prvom momentu Nemanja Bjelica i Nik Kalates nisu bili u našim planovima, voleli bismo da je postojao drugi način za sve strane. Onda se situacija promenila i mi smo postali fleksibilni. Nik je deo našeg tima, ali naravno da se prati cela situacija. Što se Papajanisa tiče poslali smo mu ponudu, Panatinaikos ga je takođe želeo, on je odabrao i to je to. Ne dopadaju nam se određene izjave tim povodom o našem treneru, izjavio je Janije.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

UZBUNA U CRNO-BELOM TABORU: Hitan sastanak u Partizanu!?

Nakon poraza od TSC-a 2:1 u 32. kolu Superlige Srbije sastaće se Upravni odbor FK Partizan, javlja MaxBet Sport.  Kako javlja...

POVEZANE OBJAVE