FMP oslabljen protiv petostrukog prvaka Evrope u Ligi šampiona

Košarkaši FMP-a sutra od 15.30 započinju novu sezonu utakmicom protiv italijasnkog Varezea u četvrtfinalu kvalifikacionog turnira za Ligu šampiona.

Vareze je petostruki evropski šampion, ali je sve trofeje osvajao davnih sedamdesetih godina prošlog veka. Prošlu sezonu su u Palakanestru završili sa učinkom od 17 pobeda i 13 poraza.

Na ovom meču biće oslabljen neigranjem Marka Pavićevića, koji zbog povrede nije sa timom na ovom turniru, otkrio je trener Pantera Nenad Stefanović.

Teška utakmica sa timom koji ima ogroman individualni kvalitet. Sa pojačanjima koje su doveli tokom leta pokazali su da žele da igraju Ligu šampiona. Mi se kao i uvek nikoga ne plašimo i idemo na pobedu, kao i u svakoj utakmici. Nažalost, Marko Pavićević je zbog povrede ostao u Beogradu i to će biti određeni hendikep za nas. Verujem u moje momke, želim da uživaju u sutrašnjoj utakmici i daju sve od sebe. Mislim da će to biti dovoljno za ono što svi želimo, rekao je Stefanović.

Pobednik ovog duela u polufinalu ide na boljeg iz okršaja francuskog Šolea i belgijskog Antverpena.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

OVO JE MOJ KLUB: Potpisan novi ugovor, crno-beli se podsetili snažne poruke Obradovića (VIDEO)

Košarkaški klub Partizan već je obavio veoma važan posao pred narednu sezonu. Željko Obradović biće i u naredne dve godine...

POVEZANE OBJAVE