Poznat termin odloženog večitog derbija?

Večiti derbi između Crvene zvezde i Partizana je odložen zbog tragičnih događaja na Kosovu i Metohiji. Ovo je izazvalo dodatnu pometnju kada je u pitanju raspored utakmica.

Srbija ima tri kluba koja su učesnici evropskih kupova, tako da su termini utorak četvrtak kada se igraju Liga šampiona, Liga Evrope i Liga konferencije svakako zauzeti.

Do sada su tri utakmice Mozzart Bet Superlige odložene i tražio se i za njih slobodan termin, da se odigraju da bi se tabela kompletirala. Reč je o mečevima Radnički Kragujevac – Partizan, Crvena zvezda – TSC i Napredak – Čukarički, a odlukom direktora takmičenja, kako saznaje Mozzart Sport, te utakmice će se igrati 1. novembra.

Zato, kako prenosi Mocart sport gotovo je sigurno da će se 171. večiti derbi i ostalih sedam pomerenih utakmica igrati tek pred kraj jesenjeg dela sezone – 6. decembra. I to je termin koji je rezervisan za Kup Srbije, za osminu finala, ali će ti mečevi biti odloženi za prolećni deo sezone, da bi se tih dana, od utorka do četvrtka, odigrala Superliga.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Lesor hteo da se fizički obračuna sa protivničkim navijačem (VIDEO)

Košarkaši Panatinaikosa savladali su sinoć PAOK posle prdužetka sa 99-96 i tako ostvarili plasman u polufinale nacionalnog prvenstva Grčke....

POVEZANE OBJAVE