Zvezda izdala saopštenje nakon odlaganja derbija

Fudbalski klub Crvena zvezda je danas izdao saopštenje povodom tragedije koja se dogodila na Kosovu i Metohiji. Klub je najpre izrazio saučešće porodicama nastradalih.

-FK Crvena zvezda izražava najdublje saučešće porodicama nastradalih Srba na Kosovu i Metohiji, usled čega je i utakmica 171. večitog derbija odložena do daljnjeg, kao i čitavo kolo Superlige.

Kosmet je bio i ostaće zauvek srce Srbije. Svesni smo sa kakvim se nedaćama susreću Srbi na Kosmetu, samo zbog toga što žele da očuvaju identitet i tradiciju južne srpske pokrajine. Motivi Srba na Kosmetu su najčistiji mogući, njih kroz život vode vera i tradicija i zbog toga im neizmerno hvala. 
Neka im je večna slava. 
 

Usled proglašenja dana žalosti u sredu, 27. septembra u Srbiji, meč večitog derbija biće odložen do daljnjeg, a naš klub će blagovremeno obavestiti sve navijače o novom terminu, naveli su crveno-beli u saopštenju.

Sve utakmice devetog kola Super lige Srbije, među kojima je bio i meč Partizana i Crvene zvezde, odložene su danas zbog proglašenog Dana žalosti.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

TRANSFORMIŠITE SVOJ STAN GOTOVO BESPLATNO: OVDE VAS ČEKA VAUČER NA 10.000 EVRA!

Prijavi se i osvoji vaučer za opremanje stana! Vreme je za prolećno osveženje! Da li sanjate o novom izgledu svog...

POVEZANE OBJAVE