Nejpir izneo očekivanja pred početak sezone u Zvezdi: Pomenuo i Partizan

Pred početak takmičarske godine održan i tradicionalni dan za medije u organizaciji Evrolige, tokom kojeg su crveno-beli predstavili novi tim.

Jedan od novajlija je i bivši košarkaš Olimpije iz Milana, Šabaz Nejpir koji je izneo očekivanja pred početak sezone.

Uzbuđen sam zbog ove ekipe. Mislim da možemo da napravimo velike stvari, rekao je za Mocart sport Nejpir, a zatim i dodao:

Stalno se trudim da budem najbolji igrač na terenu, tako da kada pričamo o liderskoj ulozi, to je nešto što sam uvek uspevao da budem tokom karijere, ali i ovde imamo neke sjajne lidere. Miloš Teodosić je jedan od naših najboljih igrača. Mnogi njega vide kao lidera. Uzbuđen sam što ću igrati sa njim. Mislim da zajedno možemo da napravimo nešto posebno.

Pre dolaska u Zvezdu konsultovao se i sa bivšim igračem crveno-belih Bilijem Beronom.

Najbolja odluka u ovom trenutku je bila da dođem ovde. Pričao sam sa Bilijem Beronom i rekao mi je mnogo toga. Naravno, želeo je da ostanem u Milanu, ne kažem da me je gurao da pređem u Zvezdu, ali kada smo shvatili da se to neće desiti, razgovarali smo i shvatio sam da je ovo sjajna prilika. Rekao mi je mnogo toga o ovdašnjoj kulturi, o klubu… Imao sam osećaj da igranje sa Milošem, Nedovićem i momcima koji mogu da rade ono što ja radim, može da pomogne u različitim aspektima i omogući mi da igram na obe bekovske pozicije“.

Raduje se Amerikanac i derbijima sa Partizanom.

Imaju odličan tim, zadržali su većinu ekipe iz prethdone sezone, ostali su doduše bez centra, ali sastavili su izvrsnu ekipu i biće uzbudljivo. Svako ko želi da kroči na teren i voli da se takmiči, želi da igra protiv velikih igrača, tako da sam uzbuđen što ću igrati protiv njih, protiv jednog od najboljih trenera kako sam čuo, istakao je Nejpir.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

JOKIĆU OLAKŠAN POSAO: Minesota značajno oslabljena protiv Denvera u drugoj utakmici?!

Košarkaši aktuelnih šampiona Denver Nagetsa dočekuju ove noći od 4 časova ujutru po našem vremenu Minestoa Timbervulfse, u drugom...

POVEZANE OBJAVE