Obradović pred početak sezone otkrio kakvo pojačanje traži Partizan

Partizan je održao “Media day” u okviru početka Evrolige.

Tom prilikom novinar su imali priliku da razgovaraju sa trenerom Željkom Obradovićem koji je otkrio ambicije kluba.

– Želimo da damo sve od sebe, da imamo u  mislima naše predivne navijače koji nam daju energiju, koji su prošle godine nosili tim da igra na najvišem nivou. To je jedini cilj, u oba takmičenja, prvo ABA, a potom Evroligi, rekao je Obradović.

On je dodao da se traži još jedno pojačanje.

– Ne želimo da žurimo, ne želimo da donosimo odluke na brzinu. Raspravljamo svi u stručnom štabu, zajedno sa Zoranom Savićem i trudimo se da to bude najbolja moguća opcija za Partizan. Ako ne bude takvih opcija, onda nećemo nikog potpisati. Želimo da budemo sigurni da ako dovedemo igrača da će to biti dodatni kvalitet, koji već postoji u ovom timu.

Obradović očekuje da Evroliga bude izjednačena.

– Svi su se pojačali, promenili rostere, osim aktuelnog šampiona, Real Madrida. Doveli su samo jednog igrača, ali jako bitnog, Fakunda Kampaca. To je logično, s obzirom da su bili prvaci i da imaju poverenje u igrače. To je situacija koju bi svaki trener poželeo, da ima isti tim što duže na okupu.

trener Partizana je zadovoljan novim igračima.

– Novi momci su bili prvog dana novi, sada su tu već mesec dana, tako da, rade, trude se. Atmosfera je dobra. Pokušavamo da pomognemo jedni drugima. To je najvažnije od svega. Pripremni period za to služi. Da neke stvari isplivaju na površinu i da se vidi šta bi to trebalo da bude na višem nivou, završio je Željko Obradović.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Zvezda prodaje dvojicu mladih igrača za 2.000.000 evra!

Prelazni rok uveliko je počeo na Marakani objavom velikog transfera Osmana Bukarija, koji je za 7.000.000 evra prodat u...

POVEZANE OBJAVE