Đoković o komentaru Medvedeva

Najbolji teniser svih vremena Novak Đoković nalayzi se u Rimu, gde je učestvovao na prestižnom “Rajder kupu” u okviru Ol-star meča.

U njegovm timu su nastupali još Geret Bejl, Leonardo Fioravanti, Geret Hilbert i Kip Popert, ostvarili su pobedu, a srpski teniser je nakon toga govorio za “Skaj sports”.

– Grend slem sezona je završena, ali imamo još nekoliko meseci do kraja sezone. Igraću Bersi, jedan od turnira iz serije 1000. Zaista važan na ATP turu. Potom Završni turnir u Italiji, a onda i Dejvis kup za Srbiju, moju zemlju. To je veliki cilj za kraj sezone. U plej-ofu smo, u četvrtfinalu, tako da se nadam da ćemo se dočepati trofeja, rekao je Đoković.

Đoković je pre nekoliko nedelja osvojio US open, a u finalu prestižnog turnira j pobedio Danila Medvedeva. Rus je tada imao interesantne komentare nakon duela.

Hoću da pitam Novaka, šta još radiš ovde? Kada planiraš da malo usporiš?, pitao je teniser u šali, a Đokovića su sada u Rimu podsetili na te komentare ruskog tenisera.

– Nemam odgovor na to,rekao je uz osmeh Đoković i dodao:

Očigledno je bilo istorijsko, ispunjavajuće. Neverovatno uzbuđenje što sam osvojio 24. Grend slem. Uvek su Grend slemovi i nedelje na prvom mestu bili najvažniji. Mislim da sam imao sreće što sam većinu svoje karijere proveo bez povreda. Fokusirao sam se na širu sliku, dugoročno i dosta uložio kako bih mogao da što više godina zadržim ovaj nivo. Znao sam da ću, ako se to desi, ako budem imao dugu karijeru, uspeti da osvajam Grend slemove. I dalje sa 36 godina napredujem, mislim da godine ne utiču na mene mnogo, da kucnem u drvo. Nadam se da ću imati još nekoliko sjajnih godina na Grend slemovima, posebno jer su to moji najviši ciljevi i prioroteti, jasan je Novak.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Srbija na korak od novog predstavnika u ABA ligi posle “čuda”! (VIDEO)

Košarkaši Vojvodine plasirali su se u finale ABA 2 lige pošto su uspeli da nadoknade zaostatak od čak 18...

POVEZANE OBJAVE