BAHAR JASAN: Fokusirani smo na Radnički

U okviru 10. kola Superlige Srbije, fudbaleri Crvene zvezde na stadionu „Rajko Mitić“ dočekuju Radnički iz Niša. Utakmica je na programu u subotu od 18 časova i 5 minuta.

Svoja očekivanja pred meč sa timom iz Niša izneo je trener crveno-belih Barak Bahar.

– Pratili smo utakmice Radničkog, videli smo dobre stvari u njihovoj igri i da stvaraju šanse. Taktički su vrlo dobra ekipa. Sigurno neće biti lako na terenu. Što se tiče igrača koji će istrčati na teren, to uvek zavisi od protivnika i trenutne forme. Ima još vremena da se pripremimo, pre nego što se odlučim za startnih 11, istakao je Barak Bahar i dodao:

– Imamo vremena do utakmice protiv Jang Bojsa, sada je bitan meč protiv Radničkog iz Niša i maksimalno smo fokusirani na taj duel. Poraženi smo u prethodne dve utakmice nacionalnog prvenstva i svesni smo da je to previše. Razmišljamo samo o sutrašnjem meču.

Govorio je Barak Bahar i o jednom od najboljih igrača iz prošle sezone Aleksandru Kataiju:

– Katai je i dalje povređen. Nije trenirao sa ekipom i ima problem sa leđima. On je veoma važan igrač za ekipu, čekamo da se vrati, ali u ovom trenutku nije spreman.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

DOUŽER O FINALU: Agresivniji tim će imati veću šansu da pobedi

Košarkaši Crvene zvezde Meridianbet i Partizana boriće se za titulu šampiona ABA lige. Crno-beli su prošle godine imali prednost domaćeg...

POVEZANE OBJAVE