GLAVNO PITANJE PRED NOVU NBA SEZONU: Kako zaustaviti Nikolu Jokića?

Sezona u NBA ligi počeće za nešto manje od mesec dana.

Ekipe će pored toga, igrati i neku vrstu kup turnira tokom sezone. Aktuelni šampion Denver će posle predsezone prvi zvanični meč odigrati protiv LA Lejkersa koje su sa 4:0 lako počistili u prošlogodišnjem finalu Zapada.

Pred novu takmičarsku godinu, postavlja se pitanje o Nikoli Jokiću kao čoveku koji je obeležio prethodnu. Po statistici, bio je lider lige u skokovima, poenima i asistencijama. Bio je najbolji u velikom finalu kao pravi MVP.

Potencira se da bi Srbina mogao da brani Entoni Dejvis o čemu je govorio trener Golden Stejta Stiv Ker:

Svi kažu: ‘Neophodan vam je neko ko će da brani Nikolu Jokića. Mislim da je Entoni Dejvis odigrao ključnu ulogu u našoj seriji prošle sezone protiv Lejkersa u drugom kolu. Jednostavno nam je uskratio prostor i igrao sjajno u obrani. On je ubedljivo najbolji obrambeni centar u NBA ligiA onda je Denver razbio Lejkerse, a Jokić je bio neverovatan. Dakle, ako se Dejvis muči sa Jokićem, onda se muče i svi ostali. Ne možete samo da pogledate i kažete da nam je potreban neko veliki i jak da čuva Jokića. Pre svega treba da razmislimo kako da delujemo, kako da igramo utakmicu kad protiv tebe igra takav tip, rekao je on.

Denver će u predsezoni odigrati 5 mečeva.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

SITI SVE BLIŽI PRVOM MESTU I TITULI: Vulvsi ispraćeni sa pet golova, a četiri su Halandova! (VIDEO)

Fudbaleri Mančester Sitija ubedljivo su na Etihadu savladali Vulverhempton sa 5-1 u 36. kolu Premijer lige. Tako je tim...

POVEZANE OBJAVE