Ivanović pred Igokeu: Evo šta je izjavio trener Zvezde

U okviru prvog kola ABA lige košarkaši Crvene zvezde gostuju ekipi Igokee, a meč je na programu u subotu od 20 časova u Laktašima.

Svoja očekivanja pred taj meč izneo je trener Crvene zvezde, Duško Ivanović.

– Gostovanje Igokei je težak početak sezone u ABA ligi protiv ekipe koja je odlično formirana sa iskusnim i dobrim igračima. Tim koji je popunjen na svim pozicijama, sa odličnim spot ap šuterima. Uostalom, pokazali su u utakmicama tokom priprema da se radi o vrlo ozbiljnoj ekipi, i čeka nas težak posao. Znam da u Republici Srpskoj ima mnogo navijača Crvene zvezde i pozivam ih da dođu i pruže nam podršku u ovoj utakmici – rekao je Duško Ivanović.

O utakmici sa Igokeom govorio je i kapiten crveno-belih Branko Lazić:

 Gostovanje Igokei nikada nije bila laka utakmica, posebno sada u okolnostima kada se postepeno uigravamo i kada će nam biti potrebno vreme da budemo na nivou na kome želimo. Igokea je sastavila vrlo dobru ekipu u kojoj je puno iskusnih kvalitetnih igrača, na svakoj poziciji imaju dobra rešenja, i nema sumnje da nas čeka teška utakmica. Kao i svake godine, pozivam naše navijače, a ima ih zaista mnogo u Banja Luci i RS, da dođu u što većem broju i pomognu nam da krenemo sa pobedom u novu sezonu, rekao je Lazić.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

UZBUNA U CRNO-BELOM TABORU: Hitan sastanak u Partizanu!?

Nakon poraza od TSC-a 2:1 u 32. kolu Superlige Srbije sastaće se Upravni odbor FK Partizan, javlja MaxBet Sport.  Kako javlja...

POVEZANE OBJAVE