OTKRIVENO: Baksi doveli veliko pojačanje bez znanja dvostrukog MVP-ja!

Milvoki Baksi su napravili radikalan potez pred početak nove sezone kada su angažovali Demijena Lilarda u velikom trejdu.

Za Lilarda je odavno bila jasna želja da posle deset godina po prvi put napusti Portland Trejlblejzerse, ali su se u kombinaciji iznenađujuće pojavili Baksi i posao je završen.

Na taj način je klub iz Krem Sitija reagovao na Janisove najave da neće po svaku cenu ostati u klubu, ukoliko negde drugde može lakše doći do drugog NBA prstena.

Stoga je zanimljivo još više saznanje Adrijena Vojnarovskog, najpouzdanijeg NBA insajdera, da je ovaj posao završen bez znanja grčkog košarkaša, dvostrukog MVP-ja lige.

On nije odigrao nikakvu ulogu u tome. U stvari, Džon Horst nije spominjao taj trejd Janisu Adetokumbu jer je Džru Holidej bio umešan, zbog odnosa koji članovi te organizacije imaju prema njemu. Nije želeo da izloži Janisa, nije hteo da to ima na svojoj svesti, otkrio je Vojnarovski.

U Baksima je vladala dobra atmosfere i Dru Holidej je isticao da bi voleo čak da završi karijeru na tom mestu, pa ostaje da se vidi kakva će biti reakcija prve zvezde tima na odlazak dosadašnjeg saigrača, odnosno kako će izgledati saradnja sa Lilardom, koji je navikao da bude glavni igrač ekipe.

Milvoki je prethodne sezone blistao u regularnom delu sezone, završivši na prvoj poziciji konferencije, ali je ispao odmah na početku plejofa.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

NADOMAK FINALA ABA LIGE: Zvezda demonstrirala silu protiv Mege

Košarkaši Crvene zvezde ubedljivo su kao domaćini savladali Megu sa 103-73, u prvoj utakmici polufinala regionalne ABA lige. Zvezda...

POVEZANE OBJAVE