TRAJKOVIĆ STIŽE NA MARAKANU: Zvezda ima najjači igrački kadar u poslednjih 20 godina

Fudbaleri Crvene zvezde odigraće sutra utakmicu 10. kola Superlige Srbije protiv niškog Radničkog.

Crveno-beli imaju već dva poraza i zaostale mečeve. U minusu su 4 poena u odnosu na TSC i Partizan.

Nišlije imaju 2 pobede uz 5 poraza i remi. Trener gostiju Nikola Trajković i bivši fudbaler crveno-belih oglasio se pred sutrašnji susret.

Jasno je da Zvezda ima verovatno najjači igrački kadar u poslednjih 20 godina. Možda ovo nije pravi momentum za njih, ali, poznajući sve ljude koji rade u tom klubu i njihov mentalitet verujem da je tamo usledila opšta mobilizacija. Za njih će sutrašnja utakmica biti ključna i verujem da će oni ući jako motivisano od prvog minuta. Na nama je da budemo hrabri i odgovorni. Defanzivno moramo biti koncentrisani, disciplinovani, kompaktni, a ofanzivno da iskoristimo naš potencijal, da igrači ne budu u nekom grču, već da iskoriste stadion, ambijent i teren i prikažu sebe u najlepšem svetlu. Ovakve utakmice su uvek velike pozorenice za naše igrače. Drugi veliki klubovi cene vas onoliko koliko želite da im se suprotstavite, rekao je on na konferenciji za medije.

Susret se igra sutra od 18:05 na stadionu “Rajko Mitić”.

Foto: FK Radnički Niš

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Veliki derbi bez Srba!

Srpski golman Marko Dmitrović neće biti u sastavu Sevilje za večerašnji gradski derbi protiv Real Betisa, koji se igra...

POVEZANE OBJAVE