BAHAR POSLE POBEDE: Nisam mogao da zamenim Hvana, bilo je planirano da igra kraće

Fudbaleri Crvene zvezde savladali su Radnički na Marakani minimalnim rezultatom 1-0, u utakmici 10. kola Superlige.

Iako se tim vratio na pobednički put posle poraza od Čukaričkog, navijači ne mogu biti zadovoljni igrom, zbog čega je došlo do zvižduka sa tribina.

Navijači su u pravu. Moramo da igramo bolje, postižemo više golova i kreiramo više šansi. Moramo i u presingu da budemo bolje. Znamo sve to, promenićemo, izjavio je izraelski trener.

Šerif Endiaje još uvek nije opravdao status velikog pojačanja.

On se trudio, povremeno mnogo pomaže ekipi. Davao nam je vazduh u trenucima kada je rival napadao. Imao je dobru energiju. Potreban mu je samo prvi gol i posle toga će biti sve bolji i bolji, smatra Bahar.

Igra nije postala tečnija ni posle zamene trojice igrača na poluvremenu.

Još se prilagođavamo, doveli smo nekoliko novih momaka. Bitno je da u sredu budemo dobri. Znali smo da ovaj meč moramo da pobedimo posle dva poraza u prvenstvu. Zamenio sam trojicu, to znači da sa njima nisam bio zadovoljan. Dobro smo počeli, stvarali šanse, ali u drugom poluvremenu nismo bili takvi, konstatuje trener srpskog predstavnika u Ligi šampiona.

Iako je želeo da odmori Hvana, nije smeo to da učini.

Bilo je planirano da odigra 60 minuta, možda i malo kraće. Hvan se tek uklapa u ekipu, međutim nisam mogao da ga zamenim, jer je uz Ivanića bio najbolji igrač na terenu, ocenio je Bahar.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

NBA LIGA: MVP kandidat Šaj briljirao, Oklahoma nadomak pobede u seriji (VIDEO)

Košarkaši Oklahome nastavili su sa odličnim partijama i u postsezoni NBA lige. Večeras su poveli sa 3:0 u prvoj rundi...

POVEZANE OBJAVE