Ko osvaja ABA ligu? Prognoziraj šamiona Jadrana VEĆ SADA!

Šta kažu kvote – ko je šampion ABA lige?

Nova sezona ABA lige je startovala, iako je tek prvo kolo u toku – uveliko se priča o favoritima za jadranski tron i kao i uvek – posebno se izdvajaju „večiti“ rivali.

Kao što je poznato, titulu brani Partizan, koji je prošle sezone prekinuo dominaciju Crvene zvezde Meridianbet i došao do naslova šampiona regionalnog takmičenja, a sudeći prema pojačanjima koja su pristigla tokom leta – nema sumnje da nas ove sezone čeka pravi košarkaški spektakl!

Jasno je da su glavni favoriti, kao što smo rekli, Crvena zvezda Meridianbet i Partizan, ali daleko od toga da treba unapred da otpišemo ekipe poput Budućnosti, Cedevita Olimpije i tako dalje.

A, šta kažu bukmejkeri?

Sportska kladionica Meridian je među prvima u regionu „izašla“ sa ponudom za osvajača ABA lige i kvote „kažu“ da ćemo u samoj zavšrnici ponovo videti iste timove.

Evo kako stoje stvari:

Partizan – kvota 1.85
Crvena zvezda Meridianbet – kvota 2.25
Budućnost – kvota 17
Cedevita Olimpija – kvota 36
Igokea – kvota 43
Studetnski centar – kvota 45
Mornar – kvota 50
FMP – kvota 5

Ponuda je tu, na vama je još samo da se registrujete na meridianbet.rs sajtu ili mobilnoj aplikaciji i preuzmete fantastičan BONUS DOBRODOŠLICE od 4.000 RSD i potom iskoristite definitivno NAJVEĆE KVOTE NA PLANETI i već sada prognozirate šampiona Jadrana!

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Srbija na korak od novog predstavnika u ABA ligi posle “čuda”! (VIDEO)

Košarkaši Vojvodine plasirali su se u finale ABA 2 lige pošto su uspeli da nadoknade zaostatak od čak 18...

POVEZANE OBJAVE