Ledej otkrio glavni razlog ostanka u Partizanu

Američki košarkaš Zek Ledej je otkrio glavne razloge produžetka saradnje sa Partizanom.

On je minule sezone bio jedan od najvažnijih aduta crno-belih, a ništa manje se ne očekuje ni ove sezone.

Ledej je letos bio na raskrsnici jer je imao ponude velikih evropskih klubova, bio je u iskušenju i da ih prihvati, ali ga je Obradović ubedio da ostane. Presudio je razgovor u kome se navelo da je cilj ekipe da se napadne fajnal-for Evrolige.

-To je nešto što nikad nisam čuo od njega (Obradovića), mislim uvek smo se borili, maltene smo stigli do Fajnal fora prošle godine, ali nikad nisam čuo da govori da je to ambicija i da će se za to tim boriti. Poverovao sam u to, poverovao sam u reči kluba, moja ambicija je takođe da dođemo do Fajnal fora, da dobijemo što više utakmica, da budemo među četiri najbolja. Kada mi je to rečeno, da je to ambicija, dobro sam promislio i tako sam i odlučio, izjavio je Ledej za Sportklub..

Amicije obe strane su se poklopile i Ledeju nije bilo teško da prelomi tada.

-Meni lično, svaki tim u kom sam cilj je da idemo do Fajnal fora. Uvek imamo priliku, čak i na početku sezone sam mislio da imamo šansu sa timom kakav smo imali tada. To je uvek moj lični cilj. Cilj je da dobijemo što više mečeva. Kada mi je trener to rekao i kada sam uzeo u obzir da on ima najviše osvojenih Evroliga, moraš i to da uključiš u razmatranje. Njegovu reč moraš da razmotriš, rekao je Zek Ledej.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

NEVIĐENO DO SAD! ZA 1€ IDEŠ NA EURO – EVO ŠTA JE POTREBNO DA URADIŠ

NEVIĐENO DO SAD! ZA 1€ IDEŠ NA EURO – EVO ŠTA JE POTREBNO DA URADIŠ Zapleši ritmom fudbalske igre i...

POVEZANE OBJAVE