PL: Arsenal rutinski, poraz Sitija i Junajteda, Luton za istoriju! (VIDEO)

Bogat program u popodnevnom programu Premijer lige je bio u subotu popodne.

Lider Mančester siti je poražen drugi put zaredom (računajući i poraz od Njukasla u Liga Kupu). Bolji od ekipe Pepa Gvardiole bio je Vulverhempton 2:1.

Poveli su domaći autogolom Rubena Dijasa i to je bio rezultat prvog poluvremena.

Siti je izjednačio u 58. minutu posle sjajnog gola Hulijana Alvareza. I kada se mislilo da će uslediti preokret, Vulvsi su preko Hvang Si Čana došli do gola, koji se ispostavio kao pobedonosni.

Siti sada ima 18 bodova i prvi put je izgubio bove u Premijer ligi, dok su Vulvsi skupili 7 bodova.

Arsenal je sada prišao na samo bod minusa u odnosu na vladajućeg šampiona posle ubeljive pobede u Bonrmutu 0:4.

Saka i Edergard su doneli dva gola prednosti posle prvog poluvremena, da bi u nastavku Haverc potvrdio pobedu u 53. minutu, a Vajt u nadoknadi postavio konačan rezultat.

Mančester junajted je nastavio sa jako lošim rezultatima i sada je kao domaćin poražen od Kristal palasa 0:1. jedini gol na meču je postigao Andersen u 25. minutu.

Junajted ima 9 bodova sada, dok ga je Palasa prestigao i ima 11.

Njukasl je kao domaćin pobedio Barnli 2:0, dok je Vest hem istim rezultatom bio bolji od Šefild junajteda. Prvu pobedu u istoriji u Premijer ligi je ostvario Luton koji je u Liverpulu slavio protiv Evertona 1:2.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

MILOJEVIĆ NAKON OBEZBEĐENE TITULE: Ponosan sam na ovaj klub, idemo dalje

Fudbaleri Crvene zvezde zvanično su odbranili titulu nakon pobede nad TSC-om na Marakani. Nakon pobede i nove titule sa...

POVEZANE OBJAVE