Mari stao uz zemljaka i osudio Novaka (VIDEO)

Već je prošlo gotovo 15 godina kako je otpočelo veliko rivalstvo vršnjaka Novaka Đokovića i Endija Marija na teniskim terenima na najvećoj sceni.

Upravo je Škot u jeku Novakove dominacije preuzeo prvo mesto od njega, iskoristivši probleme sa povredom našeg tenisera, ali su ubrzo i njega zadesile velike nevolje sa kukom, zbog čega se u jednom momentu praktično oprostio od tenisa. Ipak, uspeo je da se vrati, ali je daleko od svog vrhunca.

Dvostruki olimpijski šampion je uvek imao korektan odnos sa Novakom van terena i često umeo da ga podrži kada drugi nisu hteli, ali je sada otvoreno izrazio stav koji je usmeren protiv našeg igrača.

ZVUČI NEVEROVATNO: Australijanac stao uz rame velikoj trojci!

On se uključio u diskusiju na Instagram profilu Tenis TV-a, gde je postavljen snimak poena koji je Đoković dobio protiv Federera tako što ga ja pogodio u telo dok je Švajcarac bio na mreži, uz pitanje da li je tako nešto legitimno.

Britanac je podsetio na situacije kada se Novak našao u suprotnoj situaciji protiv Nadala i njegovog zemljaka Kamerona Norija.

Potpuno legitiman potez. Sjajan udarac. Međutim, kada ga je Nadal pogodio u Kanadi i Nori u Rimu reagovao je u fazonu “kako se usuđuješ‘”, napisao je Mari.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

PL: Liverpul pregazio Totehnem

U poslednjem meču nedeljnog programa Premijer lige, Liverpul je na Enfildu pobedio Totenhem 4:2. Odličan nastup ekipe Jirgena Klopa je...

POVEZANE OBJAVE