Žoze Murinjo odbio najluđu ponudu u istoriji fudbala! Poznato ko ju je poslao

Proslavljeni portugalski fudbalski stručnjak Žoze Murinjo ušao je u poslednju godinu ugovora sa italijanskim klubom Romom.

Murinjo je na konferenciji za medije uoči duela sa Frozinoneom kazao je da je letos odbio “najveću i najluđu ponudu koju je neki trener dobio u istoriji fudbala”.

Ekspert za transfere Fabricio Romano otkrio je kako je ponudu poslao saudijski klub Al-Hilal, a prema njoj je Murinjo mogao zarađivati 30 miliona evra po sezoni!

Na pitanje novinara bi li potpisao novi ugovor sa Romom da mu ga klub ponudi, Murinjo je odgovorio:

“Ne volim govoriti hipotetički. Ne mogu odgovoriti ako se nije dogodilo. Međutim, pre tri meseca se na moj odlazak gledalo kao na veliku tragediju. Letos sam dobio najveću, najluđu ponudu koju je neki trener dobio u istoriji fudbala. Odbio sam je jer sam dao reč igračima, predsedniku i navijačima.”

“Tri meseca kasnije izgleda kao da sam ja problem, ali neću to prihvatiti. Ne čitam novine niti gledam televiziju, ali mi kolege prenose o čemu se priča. Nije u meni problem, u pitanju je više faktora”, zaključio je Murinjo.

Murinjova Roma nalazi na 16. mestu Serije A s pet osvojenih bodova iz šest susreta. Katastrofalnim ulaskom u sezonu zasad je samo dva boda iznad zone ispadanja.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Prvi odlazak: Defanzivac napušta Čelsi

Štoper Čelsija Tijaho Silva napustiće taj klub na kraju ove sezone. Brazilcu u junu ističe ugovor sa londonskim klubom, ali...

POVEZANE OBJAVE