Doužer: ” Rekao mi je da je oduvek želeo da igra za ovakav tip publike”

Novi igrač Partizana Pi-Džej Doužer oduševljen je navijačima njegovog kluba. Odlični košarkaš je NBA zamenio Evroligom, a Partizan mu je prvi klub u Evropi.

Kada je prikupljao informacije o Partizanu i Evropi Peri Džunior Doužer se oslonio isključivo na savete.

-Pričao sam sa Panterom više puta pre nego što sam doneo odluku, mnogo puta. Nikola Jokić, bio mi je saigrač. Rekao je „oduševićeš se“. Rekao mi je da je oduvek želeo da igra za ovakav tip publike. To si najbolji navijači na svetu. Ne samo u košarci, nego na svetu. Tačka, kaže bivši igrač Denvera za Sportklub.

Doužer je prvi put van Amerike, ali ne krije da bi jednog dana želeo i da se vrati.

-Rastao sam i sanjao sam o NBA. To je uvek krajnji cilj. Sada shvatam da svi moramo da uzimamo drugačije putanje na svojim putovanjima, da bismo ostali tamo ili da bismo se vratili. Ako se desi prilika apsolutno bih hteo da se vratim.

Pored Denvera, igrao je još i za Oklahoma Siti Tandere, Boston Seltikse i Sakramento Kingse, dok je razvojnoj ligi je bio član Oklahoma Siti Blua, Mejn Red Kloza, Vindi Siti Bulsa i Ajova Vulvsa.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Lesor hteo da se fizički obračuna sa protivničkim navijačem (VIDEO)

Košarkaši Panatinaikosa savladali su sinoć PAOK posle prdužetka sa 99-96 i tako ostvarili plasman u polufinale nacionalnog prvenstva Grčke....

POVEZANE OBJAVE