SKANDAL NAKON DEBAKLA U DERBIJU: Čelnici Panatinaikosa ulazili u sudijsku svlačionicu

Košarkaši Panatinaikosa doživeli su pravi debakl u najvećem grčkom derbiju protiv Olimpijakosa u sklopu Superkupa Grčke.

Nakon katastrofalne sezone tim Panatinaikosa je potpuno rekonstruisan, uz velika novčana ulaganja. Počev od trenera Ergina Atamana, koji je stigao u klub nakon takođe jako loše sezone u Efesu.

Nije se žalilo novca ni za pojačanja u igračkom kadru. Najzvučnije je Huančo Ernangomez, koji je ipak odlučio da prihvati izdašnu ponudu iz Atine, iako je nešto ranije tvrdio da je jedina opcija ostanak u NBA. Pored njega su, između ostalih, u klub stigli i prošlosezonski igrači srpskih večitih rivala Matijas Lesor i Luka Vildoza.

Ipak, sve deluje uzaludno posle poraza u kom su Zeleni uspeli da za čitavo poluvreme ubace tek 11 poena! Ako bi se po jutru dan poznao, sezona koja sledi bi izgledala još gore od prethodne.

Kao da sam rezultat nije bio dovoljna bruka kluba, nakon utakmice su čelnici Panatinaikosa upali u sudijsku svlačionicu, okrivivši delioce pravde za svoj neuspeh, pre svega Vaso Ceruhu, za koju tvrde da je opsednita njihovim klubom.

Ne poštujete nas! Ne poštujete Panatinaikos! Posebno gospođa Ceruha, opsednuta je Panatinaikosom, navodno je izgovoreno u sudijskoj svlačionici, prenose grčki mediji.

Ostaje pitanje da li su ovi čelnici “uvereni” da su sudijske odluke odlučile utakmicu u kojoj su poraženi sa 25 poena razlike…

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

NBA LIGA: MVP kandidat Šaj briljirao, Oklahoma nadomak pobede u seriji (VIDEO)

Košarkaši Oklahome nastavili su sa odličnim partijama i u postsezoni NBA lige. Večeras su poveli sa 3:0 u prvoj rundi...

POVEZANE OBJAVE