Cibona u najtežoj situaciji u istoriji

Košarkaški klub Cibona saopštio je da se njihov tim najverovatnije nalazi u najtežoj situaciji u istoriji kluba, prenosi Hina.

Klub je objavio da je račun blokiran više od 120 dana i da je predložen stečajni postupak, ali je navedeno da se radi na rešavanju problema.

-Tačno je da se klub nalazi u verovatno najtežem stanju u svojoj bogatoj istoriji, ali je to stanje neizbežno nakon dugotrajnog upravljanja klubom na pogrešan način. Klub se već duže bori s konstantnim blokadama računa starih poverilaca, a u isto vreme nastoji da osigura nastavak učešća u svim takmičenjima.Međutim, klub je uveren da je ovo trenutak i prilika da svi zauzmu ispravnu stranu i omoguće klubu da prvenstveno finansijske probleme reši na jedini način, a to je preoblikovanjem kluba i pretvaranjem dugova u deonice kluba, te postizanjem dogovora sa svim poveriocima koje klub može realno finansijski da izdrži. Sve osobe u klubu i oko kluba usmerene su na postizanje tog cilja koji prvenstveno zavisi od poverilaca.

Cibona je istakla da finansijska situacija direktno utiče i na registraciju igrača i rezultate, kao i da nastavlja razgovore u nadi da će se sa svima postići dogovor.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Radnički pred gostovanje Zvezdi: poznato je koliko je teško pobediti na njihovom bazenu

Godinama unazad standardni rivali u nokaut fazi domaćih takmičenja, Crvena zvezda i Radnički, započinju polufinalnu seriju plej-ofa Super lige...

POVEZANE OBJAVE