Evroliga prognozira MVP trku: Košarkaš Partizana u top 10 kandidata

Evroliga uskoro počinje, a već su se pojavila nagađanja ko bi mogao biti najkorisniji igrač takmičenja.

Evroliga je na osnovu određenih parametara, kvaliteta igrača i njihovih dosadašnjih igara, i generalno i u minulim prijateljskim duelima, napravila listu od deset igrača za koje veruje da će biti glavni favoriti za prestižno individualno priznanje. Među njima se nalaze, bivši igrači Partizana Nikola Milutinov i Matijas Lesor, ali i kapiten crno-belih Kevin Panter.

Na vrhu liste je centar Reala Edi Tavares, iza njega su Majk Džejms iz Monaka, Nikola Mirotić iz Armanija i Vejd Boldvin iz Makabija.

Osim njih, u najužem krugu kandidata za trofej su Milutinov i Lesor, ali i Kevin Panter koji se nalazi na osmoj poziciji u ovom rangiranju najkvalitetnijeg takmičenja.

-Iza Pantera je sjajna sezona u Partizanu sa kojim je bio na pobedu od plasmana na fajnal-for. a izabran je u drugu najbolju petorku takmičenja. Panter će nastaviti da vodi Partizan kao lider posebno u trenucima odluke, smatra Evroliga.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

NESLAVNA UVERTIRA ZA BORUSIJU: Ramos sprečio senzaciju davljenika u Parizu!

Fudbaleri Pariz Sen Žermena neprijatno su iznenadili pred svojim navijačima. U ligaškom duelu remizirali su sa Avrom 3:3. Nadoknadili...

POVEZANE OBJAVE