Ivanić: Pokazaćemo da Zvezda zaslužuje Ligu šampiona

Fudbaleri Crvene zvezde dočekuju Jang Bojs na svom stadionu u okviru drugog kola Lige šampiona. Igrač crveno-belih Mirko Ivanić je izneo očekivanja pred ovaj susret.

Crvena zvezda je pre četiri godine sa dva remija sprečila Jang bojs da uđe u Ligu šampiona. Ivanić je igrao u Bernu od prvog minuta, u beogradskom revanšu ušao u finišu.

-Utakmicu iz 2019. godine pamtim kao jednu od stresnijih, jer sam tada bio na klupi. Posmatrajući iz tog ugla totalno je drugačije nego kada si na terenu. Osećaš naboj navijača, pritisak rezultata, pošto je bila utakmica za direktan prolaz u grupnu fazu Lige šampiona. Sutra imamo priliku da učestvujemo u spektaklu, koji će naši navijači sigurno prirediti. Osećamo veliku podršku već sada, cela ekipa jedva čeka da počne duel i da pokažemo da smo zasluženo u Ligi šampiona.

Nije želeo Ivanić da vrši poređenja oko kvaliteta aktuelnog i Jang bojsovog tima od pre četiri godine.

-Ni naša ekipa nije ista, tako da će to biti potpuno drugačija utakmica. Nikada ne možete da znate kako će se odvijati meč. Siguran sam da smo spremni za utakmicu, da uz ogromnu podršku navijača možemo da ostvarimo pobedu koja može da nam okrene sezonu u totalno drugačijem pravcu. Trijumf može da nam da vetar u leđa za prvenstvo i za dalju borbu u grupnoj fazi Lige šampiona.

Opasniji je Ivanić po Jang bojs nego pre četiri godine, nasmejala je ta konstatacija iskusnog vezistu.

-Tada je bila moja prva sezona u Zvezdi, sada se nadam da sam opasniji po protivnika.

Strelac protiv Jang bojsa pre četiri godine, Aleksa Vukanović, poželeo je da Ivanić sada zatrese mrežu:

-Aleksa Vukanović je moj veliki prijatelj i veoma mi je drago što je on tada postigao gol za ulazak u Ligu šampiona. Nadam se da će njegove reči imati uticaj i da će pomoći da sutra rešim utakmicu. Najvažnije je da kao tim budemo na visokom nivou, a ekipa uvek izbaci pojednica. Pre četiri godine je to bio Aleksa, u sredu neka bude neko drugi i da se na kraju zajedno radujemo.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

ZNA ŠTA MU JE PRIORITET: Poznato vraća li se Radonjić na Marakanu

Fudbaleri Crvene zvezde večeras u plej-ofu Superlige gostuju Vojvodini. Stekli su 10 bodova prednosti i pred odbranom su titule. A...

POVEZANE OBJAVE