Iz Jang Bojsa poručuju pred Zvezdu: Osveta zbog tenka iz 2019. godine

Fudbaleri Crvene zvezde u okviru drugog kola Lige šampiona dočekuju Jang Bojs na svom stadionu. Ove dve ekipe su se sastale 2019. godine kada je rezultat bio 1:1. 1:1 To je e Zvezdu odvelo u Ligu šampiona jer je nedelju dana ranije postignut takođe egal, ali uz veći broj golova (2:2).

Jedan od fudbalera švajcarskog tima koji je to veče bio u sastavu Saidi Janko (27) najviše pamti tenk na kojem su Zvezdini fudbaleri slavili trijumf.

-Izveli su tenk na ulicu. Morali smo sat vremena da sedimo u autobusu dok smo čekali da oni odu, i to nakon što smo eliminisani iz Lige šampiona. Svi smo samo želeli da što pre odemo odatle. Zbog toga što su nam tada priredili, još jače želimo da ih pobedimo, poručio je Janko.

Kapiten ekipe Fabijan Lustenberger je istakao da što se njega tiče želja za osvetom zbog toga ne postoji.

-Želja za nekom osvetom više ne postoji, jer je prošlo nekoliko godina, a i zato što smo to veče prespavali u Beogradu pa nismo ni žurili. Morali smo samo malo duže da sačekamo u autobusu. Pre svega, te večeri sam bio jako razočaran što nismo ušli u Ligu šampiona. Sada se borimo za treće mesto u grupi, i to je najbitnije. Ne obaziremo se na to šta desilo pre četiri godine.

Utakmica između Zvezde i Jang Bojsa na programu je u sredu od 21 sat.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Poznati svi učesnici F4 vatropolo Lige šampiona

U vaterpolo Ligi šampiona, na kolo pre kraja je poznato koja četiri tima će igrati u završnici. Od ranije je...

POVEZANE OBJAVE