LŠ: Gol Gudelja, Lans napravio iznenađenje večeri, golovi padali kao kiša u drugom poluvremenu! (VIDEO)

Veoma dinamično veče večeras su priredile najbolje evropske ekipe u drugom kolu Lige šampiona. Posebno je uzbudljivo bilo tokom drugog poluvremena, kada mreže nikako nisu “imale mira”.

Bajern je uz velike muke, nakon preokreta, uspeo da pobedi Kopenhagen u gostima sa 2-1.

Mreže su mirovale sve do 56. minuta, kada je Lukas Lerager u 56. minutu šokirao goste i doneo prednost od 1-0. Džamal Musijala je 11 minuta kasnije poravnao rezultat, a potpuni preokret doneo je Martis Tel u 83. minutu utakmice.

Najdinamičnije bilo je u Mančesteru, gde je Junajted izgubio od Galatasaraja sa 3-2, iako je dva puta vodio.

Raspucan je bio Rasmus Hejlund. U 17. minutu doneo je glavom prednost domaćima, posle centaršuta Rašforda koji je prethodno izbegao ofsajd zamku.

Izjednačio je Vilfrid Zaha u 23. minutu posle veoma statične reakcije odbrane engleskog tima.

Hejlund je u 67. minutu drugim pogotkom povratio prednost, kada je oduzeo loptu na sredini terena i, nakon što je pretrčao sve do gola, hladnokrvno je plasirao u mrežu. Prethodno je još jednom zatresao mrežu, ali mu je gol poništen zbog ofsajda.

U međuvremenu je tim Erika Ten Haga ostao sa igračem manje zbog crvenog kartona koji je pokazan Kazemiru, ali Manuel Ikardi nije uspeo da realizuje penal. Međutim, u 81. minutu je doneo potpuni preokret, nakon što je Kerem Akturkoglu izjednačio 10 minuta ranije.

Inter je na Đuzepe Meaci minimalnim rezultatom 1-0 bio bolji od Benfike.

Vodeći, a ujedno i pobednički gol postigao je Markus Tiram u 62. minutu posle ubačene lopte Damfrisa sa desne strane.

Iznenađenje večeri priredio je Lans, koji je na svom stadionu savladao Arsenal sa 2-1, i to nakon preokreta.

Gabrijel Žezus je doneo prednost već u 14. minutu, kada možda utakmica nije obećavala uzbuđenja koja su usledila.

Adrijen Tomason je poravnao u 25. minutu, pa se na pauzu otišlo sa nerešenim rezultatom. U 69. minutu stadion je na noge podigao Eli Vahi kada je doneo potpuni preokret.

U duelu PSV-a i Sevilje u Ajndhovenu mreže su mirovale tokom čitavog prvog poluvremena, ali su oba tima takvo stanje nadoknadila u drugom delu, pa je na kraju utakmica završena rezultatom 2-2.

Nemanja Gudelj je otpočeo seriju golova u 68. minutu, kada je doneo prednost Sevilji. On se našao na pravom mestu kada je Serhio Ramos glavom spustio loptu na peterac.

U roku od samo dva minuta Luk De Jong je sa penala poravnao rezultat u 86. minutu, koji je domaćin ponovo izgubio pogotkom Jusufa En Nesirija. Ipak, Jordan Teze je u petom minutu zaustavnog vremena ipak izvukao bod.

Najzanimljivije bilo je u Napulju, gde su domaći Napoli i madridski Real opravdali epitet derbija runde. Na kraju su gosti slavili sa 3-2.

Ostegard je doneo prednost domaćima u 19. minutu, a izjednačio Vinisijus osam minuta kasnije. Zahvaljujući Džudu Belingemu, koji je u 34. minutu pogodio posle pravog slaloma kroz protivnički šesnaesterac, tim Karla Anćelotija je vodio na poluvremenu.

Pjotr Zjelinski je u 54. minutu realizovao penal i doveo meč do vrhunca, ali je presudio Aleks Meret autogolom u 78. minutu posle šuta Valverdea iz daljine.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Poznato kada se na teren vraća centar Mege

Košarkaši Mege neočekivano lako su se plasirali u polufinale plej-ofa ABA lige pošto su u dva meča ubedeljivo savladali...

POVEZANE OBJAVE