Marin nema dilemu: Mi ćemo svakako biti šampioni

Tehnički direktor Crvene zvezde Marko Marin gostovao je jutros u jutarnjem programu TV Prva pred meč protiv Jang Bojsa u 2. kolu Lige šampiona.

I jedan i drugi tim suu prvom kolu izgubili rezultatom 3:1, Zvezda od Mančesteru Sitija, Jang Bojs od Lajpciga.

-Mnogo smo srećni da se nakon tri godine Liga šampiona vraća na ‘Marakanu’. To je najjače takmičenje u Evropi i radujemo se tome. Mnogo lepa sećanja su vezana za prethodna dva mandata u Ligi šampiona i nadamo se da ćemo i ove godine slaviti pobede kod kuće i prikazati Zvezdu u pravom svetlu.

Nakon toga govorio je o prvenstvu Srbije i odloženom derbiju.

– Dosta smo promenili eklipu ovog leta, novi trener. Treba vremena da se sve uklopi. Doveli smo kvalitretne igrače, sve to treba uklopiti, ali to ne znači da nismo u formi, rekao je Marko Marin u Jutarnjem programu TV Prva i osvrnuo se na oloženi 171. večiti derbi:

– Nije bilo uopšte za igrati taj dan. Niko nije razmišljao o fudbalu.Pre toga smo naravno bili kritični prema sudiji koji je na utakmici gde sam i ja igrao, pre par godina, tada sudio. Ali to nije tema, mi smo spremni za derbi u decembru. Do tada ćemo se i kao ekipa uklopiti. Mi ćemo svakako biti šampioni. Sa našim kvalitetom i ekipom koju imamo, uopšte ne sumnjam u to. Imamo najbolji tim u Srbiji, pokazaćemo to iz nedelje u nedelju.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Zasluženo: Kampaco je MVP (VIDEO)

Košarkaš Real Madrida Fakundo Kampaco je najkorisniji igrač drugih utakmica četvrtfinala plej-ofa Evrolige. Real Madrid je pobedio Baskoniju sa 101:90...

POVEZANE OBJAVE