Panter izneo očekivanja pred početak Evrolige: Krivim sebe

Košarkaši Partizana novu sezonu u Evroligi započinju u četvrtak od 20.05 gostovanjem Makabiju u Tel Avivu.

Pred ovu utakmicu je na otvorenom treningu kuba govorio kapiten tima Kevin Panter.

Krivim sebe za neke poraze na kraju prošle sezone. Želim da budem bolji lider, ne samo na parketu, već na razne načine. Osećam da smo napredovali i da smo sada zrelija ekipa. Ne razmišljamo o prošloj sezoni. Sada kreće nova za sve, idemo iz meča u meč. Biće sigurno i uspona i padova, takav je život generalno, izjavio je šuter crno-belih, pa se okrenuo prvom protivniku na evropskoj sceni.

Spremni smo za Makabi. Znamo da su odličan tim na njihovom terenu i da će biti potrebna jaka košarka, koju ćemo igrati 40 minuta. Moramo da ostanemo pozitivni, da radimo vredno, iz treninga u trening da napredujemo.

Sezona je već započela duelom prvog kola regionalne lige u kom je branilac trofeja savladao Mornar. Iako nije bilo potrebe da ima veliku minutažu, Panter je dobio ovacije sa tribina.

Mnogo mi to znači, lepo mi je što sam se vratio, treća sezona za mene u Partizanu i baš se radujem, istakao je kapiten srpskog tima.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Obradović nakon potpisivanja ugovora: Diže nas ljubav prema Partizanu!

Danas je Željko Obradović potpisao novi ugovor sa Partizanom, na dve godine. Ovim povodom je organizovana konferencija za medije,...

POVEZANE OBJAVE