Selektor Mađarske objavio spisak igrača pred Srbiju

Selektor Fudbalske reprezentacije Mađarske Marko Rosi objavio je spisak fudbalera na koje računa za utakmice u grupi G kvalifikacija za Evropsko prvenstvo protiv Srbije i Litvanije.

Mađarska će 14. oktobra dočekati Srbiju u na rasprodatom stadionu u Budimpešti, a tri dana kasnije gostovaće selekciji Litvanije u Kaunasu.

Na spisku se nalazi 26 igrača:

Golmani: Patrik Demjen, Deneš Dibus, Peter Gulaši, Peter Sapanos.

Odbrana: Botond Balog, Endre Botka, Atila Fiola, Adam Lang, Atila Moči, Atila Šalai, Gabor Salai.

Vezni red: Bola Bendeguz, Žolt Kalmar, Mihali Kata, Miloš Kerkez, Adam Nađi, Žolt Nađi, Loik Nego, Kalum Stajls.

Napadači: Martin Adam, Kevin Šobot, Danijel Gazdag, Kristofer Horvat, Roland Salai, Dominik Sobolai, Barnabas Varga.

 je uz objavu spiska izneo i očekivanja pred najvažniju utakmicu koja je pred njegovim timom.

-Svi dobro znamo da Srbija ima mnogo vrhunskih igrača. Sigurni smo da će Srbija da igra drugačije nego u Beogradu. Siguran sam da će Sergej Savić-Milinković da igra u startnoj postavi sa Dušanom Tadićem i Aleksandrom Mitrovićem, ali još nismo sigurni za Nemanju Gudelja, rekao je Rosi i dodao:

-Dobro poznajemo selekciju Srbije, kao i oni nas. Svašta može da se dogodi u ovakvom meču. Šta god da se desi, sigurno je da će stadion da bude pun sa našim navijačima, koji nas uvek vatreno podržavaju na svim utakmicama. Verujem da ćemo uz njihovu podršku da dođemo do dobrog rezultata. Ni utakmica protiv Litvanije neće da bude laka. Moramo da pobedimo ako želimo da se plasiramo na EP.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

NASTAVLJA SE: PAO uložio žalbu posle meča, Janakopulos ispsovao sudije na srpskom (VIDEO)

Košarkaši Panatinaikosa poraženi su u trećem meču plej-ofa od Makabija u dramatičnoj završnici. Posle meča grčki predstavnik uložio je...

POVEZANE OBJAVE