Smailagić: “Jedva smo čekali ovo”

Košarkaši Partizana odlično su počeli ABA ligu, oni su sinoć pred svojim navijačima pobedili Mornar rezultatom 110:78 i na taj način imali dobru uvertiru i za start u Evroligi sa Makabijem.

Alan Smailagić je postigao 12 poena, a na pitanje da li je ovo bila prava uvertira za Makabi on je rekao.

– Videćemo. Mi se spremamo, gledamo video svaki dan, treniramo, spremamo se za Evroligu, pogotovo za tu utakmicu protiv Makabija. Imamo još par treninga, moraćemo da dogovorimo još neke stvari koje ćemo da uradimo, da uđemo maksimalno pripremljeni u utakmicu, rekao je Smailagić i dodao:

– Stvarno je bilo sjajno i zbog navijača. Da dođu u ovakvom broju na utakmicu, stvarno moram da im se zahvalim. Nama mnogo znači da imamo leđa u svakoj situaciji, pogotovo na domaćem terenu. Hvala im do neba.

Kaže i da su svi u ekipi jedva čekali da krene sezona.

– Kako nismo! Posle svih onih utakmica, praznika, posle svega, dolazimo kući, u Arenu gde je sve puno, gde se čuje sve, gde se ježimo na svaki urlik. Jedva smo čekali ovo, jasan je košarkaš Partizana.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Mijailović pričao o budžetu Partizana pa pomenuo i Zvezdu

Predsednik KK Partizan Ostoja Mijailović obratio se javnosti povodom potpisa novog ugovora trenera Željka Obradovića. Naime, Mijailović je govoriti o...

POVEZANE OBJAVE